4B,4E,4e klasse,5B,5e klasse,Nieuws,Slider,Zondag Oosthuizen onderuit, tweede punt voor SDOB, WBSV verliest ruim van Dynamo

Oosthuizen onderuit, tweede punt voor SDOB, WBSV verliest ruim van Dynamo

PURMEREND – Ondanks een goede start van de wedstrijd heeft Oosthuizen afgelopen zondag met ruime cijfers verloren van Grasshoppers. In Hoogwoud verloor de ploeg van Brian Tevreden met 5-2.

Oosthuizen begon de wedstrijd uitstekend en kwam binnen tien minuten op voorsprong via Isaac Koole. Maar Grasshoppers kwam meer in de wedstrijd en boog in korte tijd een 0-1 achterstand om in een 2-1 voorsprong. Vlak na rust kwam de ploeg uit Hoogwoud op een 3-1 voorsprong. Mitchell Uileman bracht de spanning terug in de wedstrijd.

Tevreden zette alles op alles, waardoor er veel ruimtes vrij kwamen. Uiteindelijk profiteerde de thuisploeg daarvan en liep het uit naar 5-2 wat tevens de uitslag was.

Met vier punten vinden de dorpelingen zichzelf terug op een achtste plaats. Aankomend weekend neemt Oosthuizen het op tegen de nummer drie Woudia.

SDOB

SDOB heeft afgelopen zondag het tweede punt van de competitie behaald. Na het 0-0 gelijkspel tegen Ankaraspor heeft de ploeg uit Broek in Waterland met 1-1 gelijkgespeeld tegen TOG.

Gezien het spelbeeld was een gelijkspel ook terecht. De thuisploeg kwam na zwak verdedigen van SDOB op een 1-0 voorsprong. Tien minuten voor tijd was het Matthijs Kaars die de terechte gelijkmaker binnenschoot.

WBSV

WBSV heeft in Ursem tegen SC Dynamo een flinke nederlaag geleden. De ploeg van Elroy van den Broek verloor met 5-1, mede door twee strafschoppen tegen.

In de eerste helft keken de Westbeemsterlingen al tegen een 2-0 achterstand aan, mede door een strafschop. Na de rustpauze breidde de thuisploeg de score uit naar 3-0 vanaf elf meter. Jaimy Knijn deed nog iets terug voor WBSV, maar Dynamo won uiteindelijk met 5-1.