4B,4C,4e klasse,Nieuws,Slider,Zondag Zondag 4B en 4C: Oosthuizen laat wat anders zien en wint voor het eerst, De Rijp en Graftdijk stellen teleur

PURMEREND – Na de belabberde 4-0 nederlaag vorige week tegen Victoria O heeft Oosthuizen zich goed weten te herpakken. De ploeg van Cor Smit won de eerste competitiewedstrijd op eigen veld met 2-0 van Medemblik.

Dit gebeurde allemaal in de eerste helft. Door een andere speelwijze bij de thuisploeg kreeg Oosthuizen beter grip op de wedstrijd dan een week eerder. Eerst was het Sjoerd van der Tas die de score opende uit een vrije trap en niet veel later vond Melvin Woude ook het net: 2-0.

Een belangrijke driepunter voor de mannen van Cor Smit.

De Rijp

Vorige week won De Rijp nog overtuigend met 2-0 van KSV, maar zondag kwam de ploeg van Peter van der Zwaan niet verder dan een 2-2 gelijkspel in en tegen Koedijk.

Ricardo Stam bracht zijn ploeg nog op een 0-1 voorsprong, maar die werd al snel verspeeld, waardoor Koedijk op 2-1 kwam. Nick Visser bepaalde de eindstand op 2-2.

Graftdijk

Graftdijk blijft als enige nog puntloos. Hoewel dat na de eerste helft absoluut niet leek te gebeuren tegen Dynamo. De ploeg van Bert Onclin kwam op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Felix Schreij en Steven Huting.

Maar toen Owen van der Does nog in de eerste helft tegen zijn tweede gele kaart aanliep was het gedaan. Met tien man kon Graftdijk geen vuist meer maken en Dynamo walste er in de tweede helft overheen: 4-2.