3B,3e klasse,Nieuws,Slider,Zondag Zondag 3B: RKAV Volendam revancheert zich na slachtpartij en wint van Alkmaarsche Boys

Zondag 3B: RKAV Volendam revancheert zich na slachtpartij en wint van Alkmaarsche BoysPURMEREND – Het was even schrikken toen er een week eerder een eindstand van 7-2 op het scorebord stond in en tegen Vitesse ’22. Maar de ploeg van Barry Smit rechtte de rug en won zondag met 1-0 van Alkmaarsche Boys. 

Archieffoto: RKAVvolendam.nl

Smit en co deed vorig seizoen nog tot de laatste speeldag mee op het kampioenschap en krijgt daarmee automatisch ook dit seizoen de stempel ’titelkandidaat’. Daar moet echter voorzichtig mee omgegaan worden.

Maar met spits Jaap Molenaar in de gelederen is dit absoluut mogelijk. Als de 7-2 verliespartij van een week eerder tegen Vitesse ’22 bij een incident blijft is RKAV Volendam één van de favorieten.

Zondag herpakte de ploeg zich door op eigen veld Alkmaarsche Boys te verslaan. Een voorzet van Kees Visscher werd door Molenaar tegen de touwen gekopt. Met zes punten uit drie wedstrijden kan het vooralsnog ‘gewoon’ omhoog kijken.