Zaterdag 1B en 3A: de gifbeker van RKAV Volendam nog steeds niet leeg, DZS haalt uit tegen Zaanlandia

VOLENDAM – Met 0 punten uit vier wedstrijden was RKAV Volendam de competitie dramatisch begonnen. Zaterdagmiddag nam de zaterdag eersteklasser het op tegen Argon, de nummer twee van de ranglijst. Maar ook na dit weekend blijft de ploeg op nul staan. De bezoekers wonnen met 0-2.

Bron: RKAV-volendam.nl

De eerste helft was hoopgevend want het lukte de ploeg van Tijs Schipper om Argon terug te dringen op eigen helft en kon het een aantal keren gevaarlijk worden. Maar herhaaldelijk vond het Argon’s sluippost Romero Antonioli op weg naar het doel. Hij voorkwam met een paar knappe reddingen een tegendoelpunt.

Na vijf minuten moest hij ingrijpen bij een laag schot van Eric Veerman. En ook bij een vrije trap op de rand van de zestien van Tim Veerman was de sluitpost van Argon paraat. Op slag van rust moest Antonioli nog attent reageren op een inzet van Tim Veerman. De enige keer dat Argon gevaarlijk kon worden was via Randy Hondius maar doelman Sander Binken tikte de bal over de lat, waardoor het dus 0-0 bleef bij rust.

Zat1_Argon_9

In de tweede helft kroop Argon dan eindelijk wat uit zijn schulp en kwamen er aan beide kanten mogelijkheden. Een verkeerde balaanname aan Volendam-zijde leidde de 0-1 in. Syrano Morrison kon overnemen en bediende Fernando Piqué op maat die vervolgens doelman Sander Binken het nakijken gaf: 0-1.

Daarna moesten de gastheren op zoek naar de gelijkmaker. Nick Molenaar mikte net over de kruising en een vrije kans van Nick Tuyp maakte Argon-keeper Antonioli onschadelijk. Het moest echter ook meer ruimte prijsgeven.

Nadat Syrano Morrison eerst nog op doelman Sander Binken stuitte was het in dezelfde minuut Soner Gedik die met een slim steekballetje Ian van Otterlo bediende die vervolgens afrondde: 0-2.

De gifbeker moet helemaal leeg. Want na vijf wedstrijden spelen staat de ploeg stijf onderaan de zaterdag eerste klasse B.

DZS

Door doelpunten van Hans Oosterga (2x), Jeroen Tessel, Bryan Melis en Roy Stravers wist DZS zaterdag met maar liefst 5-1 te winnen van Zaanlandia.

Met het aansluitende en jaarlijkse Oktoberfest waren deze drie punten meer dan welkom. Het bier smaakte die avond daardoor extra lekker.

Deel dit nieuwsbericht met je vrienden!
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
6Share on Google+
Google+
0Share on LinkedIn
Linkedin
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com