Nieuws,Slider Pogba is herleefd in het Man United pak

Pogba is herleefd in het Man United pakDe zon schijnt weer in het rode gedeelte van Manchester. Paul Pogba vangt een deel van die zonnestralen op en zet de nieuwe wind bij zijn Manchester United om in prestaties op het veld. De Franse middenvelder voelt zich als herboren onder de nieuwe manager, Ole Gunnar Solskjær. Pogba schittert weer op de trainingsvelden van The Mancunians. Met het witgrijze Manchester United pak om zijn lichaam.

Pogba is de vrolijke snuiter bij die club. Een speler die wel vaart bij een ontspannen sfeer met joviale randjes. Die sfeer komt terug bij de club die terug moet naar de top. Met een indrukwekkende serie overwinningen na het vertrek van José Mourinho zet het team de weg omhoog weer in. Paul Pogba zit gewoon lekker in zijn vel.

Hij is een krachtmens. Machtige dribbels en zijn bijna adellijke houding op het veld dwingen respect af bij iedere tegenstander. Slechts 25 jaar telt zijn leven nu, een wereldtitel met Frankrijk heeft hij al in the pocket. Nu is het tijd om de prijzen naar Manchester te brengen.

Daar gaat het Adidas Manchester United presentatiepak voor seizoen 2018-2019 bij helpen. Dit stijlvolle product, met een wit jack en een zwarte broek, straalt iets stijlvols uit. Iets om trots mee voor de dag te komen. Pogba en zijn teamgenoten gaan uiterst ontspannen richting een wedstrijd: het pak kent een sluitende pasvorm en heeft elastische sluitingen bij de armen, enkels en taille.

Om het bijzondere gevoel van de club te benadrukken staat het logo van Man Utd links op de borst van Pogba. Boven de letters van sponsor AON. En rechts op diezelfde borst staat het Adidas-embleem afgebeeld. De driestreep waar Pogba zelf ook heilig in geloofd. Het climacool-materiaal van de broek houdt de spieren van Pogba op temperatuur. Dat zorgt namelijk voor luchtigheid en heeft het vermogen om zweet af te voeren naar de buitenkant van het materiaal.

Eén druk op de Instagram-knop is voor het idool voldoende om 3,2 miljoen mensen te bereiken. Veelzeggend voor zijn populariteit, zijn opgetogen karakter en de manier waarop hij zijn leven digitaal deelt. En zodra hij dat doet in het presentatiepak van Manchester United zien zijn fans een pak met mooie rode details. De afwerking van de logo’s is in rood, evenals de driestreep-banen op de broek en het jack.

Rood is ook het logo op de linker bovenkant van de broek. Gemaakt uit polyester, voor honderd procent. De mesh panelen in het jack vergroten de bewegingsvrijheid en de steekzakken met rits bieden plek voor zijn audio-uitrusting. Want zijn telefoon staat vaak in contact met zijn trouwe achterban.

Het Adidas Man United trainingspak past in alles bij de persoonlijkheid en het spel van Paul Pogba: authentiek en stijlvol, met een stuk toegankelijkheid. Vooral geeft het pak hem de rust om zich te richten op zijn komende acties. Uiteindelijk wil hij met dat ijzersterke lichaam en dat dodelijk schot de fans van zijn club blij maken.

Dat de zon schijnt is slechts een begin. Voor Pogba is het pas zomer in het Manchester United-trainingspak zodra titels daar zijn.