DZS verrast met aantrekken ervaren hoofdcoach Adri Looijen

PURMEREND – Met de blik op de toekomst heeft DZS een nieuwe weg ingeslagen met het aantrekken van trainer Adri Looijen. De club uit Neck haalt hiermee veel ervaring in huis en in combinatie met de komst van het nieuwe complex slaan de Neckers een nieuwe weg in. Looijen volgt hiermee Marciano Sleeswijk op.

Naast een nieuwe hoofdtrainer heeft DZS gelijk een dubbelslag geslagen, want Jelco Deinum is aangesteld als assistent-trainer van Looijen. Beide trainers hebben een contract voor één jaar getekend met een optie tot nog een jaar. Hiermee wil de club bouwen aan een toekomst met als doelstelling te promoveren en een stabiele derdeklasser te worden.

Met het aanstellen van Looijen brengt het een rugzak aan ervaring in huis. De huidige trainer van Jisp trainde onder anderen de hoofdmacht van SVA, FC Purmerend, IVV, WSV ’30, Zilvermeeuwen, FC Uitgeest en De Kennemers.

Het komt niet compleet uit de lucht vallen. Looijen heeft in zijn tijd als voetballler in Neck gevoetbald toen het nog in de eerste klasse actief was.

Deel dit nieuwsbericht met je vrienden!
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Share on LinkedIn
Linkedin
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com