2A,2e klasse,Nieuws,Slider,Zaterdag Bart Hoogland keert na zes jaar terug als trainer bij jeugdliefde FC Purmerend

Bart Hoogland keert na zes jaar terug als trainer bij jeugdliefde FC PurmerendPURMEREND – Het is FC Purmerend gelukt om de ideale kandidaat binnen te halen om huidig trainer Don Geuzen op te volgen. Kind van de club Bart Hoogland zal met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdcoach zijn. De huidig trainer van BOL keert daarmee na uitstapjes via ZOB en BOL terug bij de club waar het allemaal voor hem begon. 

Bron: fcpurmerend.nl

Het contract van huidig trainer Don Geuzen wordt dus niet verlengd, ondanks dat het seizoen nog lang niet voorbij is en de club nog op een veilige positie staat in de zondag derde klasse. “Echter is het niet helemaal geworden wat ervan verwacht werd en dan is het beter, voor beide partijen, om vroegtijdig conclusies te trekken”, laat de club op de clubwebsite weten.

Hoogland is speler van de club geweest, maar is hij ook actief geweest als trainer van verschillende jeugdelftallen. Tenslotte is de oefenmeester ook hoofdtrainer geweest van het eerste van FC Purmerend waarin hij zijn ploeg van de vierde klasse naar de tweede klasse leidde in 3 seizoenen.

“Wij menen in Bart een trainer te hebben gevonden die meedenkt in de ontwikkeling van onze spelers en is iemand die de wegen binnen de club reeds goed kent. Vandaar dat wij alle vertrouwen hebben in Bart.”